EnglishRomanian

Produse favorite (vezi lista ta completa   aici )×


DESPRE NOI

Proiecte Rezidentiale Noi.ro este un portal imobiliar din Romania care promoveaza exclusiv oferte rezidentiale, de case si apartamente noi in toate zonele importante ale Bucurestiului. Structurile sunt proiectate meticulos pentru a crea un produs final ce rezista la trecerea timpului, combinand cel mai bun progres tehnic si tehnologic. Te punem in legatura directa cu reprezentantii exclusivi ai ansamblurilor rezidentiale pentru a-ti cumpara sau inchiria casa ideala, iar prioritatea noastra este ca tu sa gasesti locul unde poti visa cu ochii deschisi.

7

PROIECTE

Cele mai importante proiecte rezidentiale din Bucuresti si Ilfov

1679

CLIENTI

Expertiza si know how-ul acumulat se traduce in clienti multumiti

51

Apartamente

Cea mai diversificata oferta de unitati locative

5

Vile / Case

Spatii mai mari pentru a satisface toate nevoile de confort


Proiecte Rezidențiale Noi.ro reprezintă un proiect unic menit să vă faciliteze alegerea căminului mult visat, fiind un portal imobiliar care vă prezintă în exclusivitate cele mai bune ansambluri rezidențiale noi din toate zonele importante ale Bucureștiului. Am realizat o selecție a celor mai bune proiecte rezidențiale, precum Cosmopolis, cel mai premiat ansamblu rezidențial din București. Fie că sunteți prototipul „yuppie”-ului urban aflat în permanentă mișcare, un cuplu tânăr aflat în plină ascensiune profesională sau o familie care dorește ca ai săi copii să crească într-un mediu sigur și propice dezvoltării armonioase, proiecterezidențialenoi.ro reprezintă instrumentul ideal pentru alegerea viitorului cămin.

Proiectele rezidențiale din portofoliul nostru se întind din zona de Nord a Bucureștiului, în imediata apropiere a zonei de business Pipera, unde puteți să vă îndepliniți visul de a locui într-o vilă cu o curte spațioasă în cadrul proiectului Pipera Residential Park, cel mai mare ansamblu rezidențial care se dezvoltă în zonă. Sau în zona Băneasa, considerată cea mai verde zonă din Capitală, unde în cadrul FeliCity vă puteți alege o locuință cu o suprafață generoasă, într-un proiect cu imobile care au un regim mic de înălțime, amplasat în imediata apropiere a Pădurii Băneasa.

În portofoliul proiecterezidențialenoi.ro se află și Cosmopolis, cel mai mare ansamblu rezidențial din zona de nord a Capitalei și cel mai premiat proiect de pe piața rezidențială. Peste 4000 de persoane formează deja comunitatea viitorului, în care construcțiile durabile, facilitățile unice pentru un proiect din România și procentul de 60% spații verzi sunt componentele unui proiect rezidențial parte a unei noi generații.

Pentru cei care trăiesc permenent conectați la pulsul orașului, Politehnica Park Residence reprezintă alegerea perfectă, fiind un mix perfect între o localizare de excepție – în apropierea stațiilor de metrou Politehnică și Grozăvești, lângă complexul universitar Politehnică – în timp ce Onix Residence oferă confortul și siguranța necesare unei tinere familii, alături de un acces rapid atât către centru cât și către centrele de afaceri din nordul Bucureștiului.

Ansamblurile prezentate exclusiv de proiecterezidențialenoi.ro au fost proiectate meticulos pentru a întruni toate cerințele calitative ale potențialilor cumpărători și pentru a crea un produs final ce rezistă la trecerea timpului, combinând cel mai bun progres tehnic cu cele mai noi tendințe arhitecturale și de utilizare a spațiului. Te vom pune în legătură directă cu reprezentanții exclusivi ai ansamblurilor rezidențiale și îți vom fi alături, fără niciun cost, pas cu pas în procesul de alegere și achiziționare a locuinței mult dorite. Prioritatea noastră este ca tu să găsești locul unde poți visa cu ochii deschiși.

Prioritatea noastra este ca tu sa gasesti locul unde poti visa cu ochii deschisi.