EnglishRomanian

Produse favorite (vezi lista ta completa   aici )×


Ideal Prima Casa

Ești tânăr și te afli la începutul unui drum plin de clipe unice pe care le vei trăi pentru prima oară. Evoluția profesională a prins deja contur, întemeierea unei familii nu mai reprezintă doar un plan pe termen lung și îți dorești un loc al tău în care să te simți cu adevărat acasă. Sau dimpotrivă, te afli într-o continuă mișcare, fiind permanent conectat la pulsul vibrant al orașului, timpul tău fiind cea mai prețioasă resursă, pe care ți-l imparți între cei dragi, job și opțiunile nelimitate de divertisment cu prietenii. Nu dorești să-ți irosești resursele pierzând timp și de aceea amplasamentul viitorului câmin reprezintă un factor crucial de decizie. Apropierea față de mijloacele de transport în comun și accesul facil către rețeaua de metrou îți sunt necesare pentru a te deplasa cu ușurință în orice punct al orașului. Iar locuința perfectă trebuie să fie compartimentantă inteligent și cu un înalt grad de funcționalitate. Și toate la cel mai bun raport preț – calitate! Astfel, am selectat cele mai bune proprietăți din proiectele rezidențiale noi, ideale pentru prima casă.

HIGHLIGHTS


prețuri atractive

avans redus

compartimentări inteligente

conexiuni bune la mijloacele de transport în comun

Vezi proprietati »

Familie

Siguranța și confortul tău și al familiei tale sunt cele mai importante. Dorești să îți vezi copiii jucându-se în voie și crescând într-un mediu sănătos și o cameră în plus s-ar putea să se dovedească alegerea potrivită: întotdeauna poate să se ivească un nou prichindel în familie, nu? Cariera este și ea importantă și unele zile la birou sunt lungi și ostenitoare și îți dorești ca drumul spre cei dragi ție să fie cât mai scurt și ușor. De aceea accesul către noile clădiri de birouri din zonele de Nord sau centru-Vest ale orașului trebuie să fie cât mai facil. Locuința ta, pe care să o poți considera cu adevărat căminul vostru, trebuie să facă parte dintr-un proiect integrat, cu facilități unice, nu doar o sumă de blocuri. ProiecteRezidențialeNoi.ro a selectat ansamblurile cu cel mai bun amplasament și cu facilități menite să îți asigure ție și celor dragi o dezvoltare liniștită. Te invităm să îți alegi viitorul ‚acasă’!

HIGHLIGHTS


facilități unice

raport atractiv preț / calitate

amplasament excepțional

suprafețe generoase

Vezi proprietati »

Premium

Locuința nu mai reprezintă doar spațiul destinat odihnei sau unei cine în familie. Căminul este mai mult decât locul căruia îi spui acasă, reprezintă confirmarea unui statut social și apartenența la o anumită comunitate. Pasiunea pentru eleganță și calitate se reflectă și asupra spațiului locativ, fie că vorbim de caracteristicile locuinței, facilitățile oferite de un proiect rezidențial premium sau amplasamentul excepțional de care acesta beneficiază.

HIGHLIGHTS


comunități exclusiviste

proiecte high end

Vezi proprietati »